HOME TIPS REVIEW

Liebster Award Part 2


Soalan ini diberi oleh akk amy.

1.Apakah yang membuatkan anda rasa di hargai ?
2.Apakah ciri- ciri lelaki yang memikat hati anda ?
3.Do you prefer Ariz Lufias or Izzue Islam ? and why ?
4.Apakah pandangan anda tentang "Aimy Razali dan blognya " ?HAHA
5.What do you do if you are given 1 MILLION ?
6.Apakah perkara yang paling menyentuh hati anda ?
7.What is your favourite songs all the time ? Give me three . . 
8.If you are given the opportunity to play a musical instrument,what instrument would you play?
9.If someone broke your heart, what would you do?
10.Beri saya satu babak dari mana-mana filem/drama yang anda ingat  
11.Jika anda ada bela buaya , apakah namanya ? 

My answer 


Bila seseorang tu ckp terima kasih setelah kita tolong dia :)  

Pembersih,cool and comel  


Izzue Islam sbb dia handsome :3  


cantik,sweet je warna pink tu :)) owner dia pulak comel.  


banyak tu,first mestilah nak pegi haji,pastu beli barang yg kita nak. 


Bila seseorang itu memenuhi kehendak kita.  

-bintang hatiku  

-counting stars 
-unconditionally 

 gitar or piano  

menangis sorang2   


scene dalam kelas sambil melihat botol baru ehsan 


Mail:Ehh,shhttt.Dengar,dengar 
Ehsan:Prott //kentut\\ 
Semua org:Ha! apa ni ehsan. 

hahaha,cerita upin dan ipin.

Dasyat tu,bela buaya.Nama dia mungkin BooBoo  

  
Ok akhirnya aku dah jawap semua solan.K bye.Malas nak tag and buat soalan.Ok thanks kepada yang telah menjawab soalan liebster award aku semalam :)

2 comments: