HOME TIPS REVIEW

100 Followers!!!



See,see,tajuk entry aku.100 Followers,mungkin bagi korang tak ramai,Bagi aku ramai.Alhamdulillah nak dekat 5 bulan dah aku pakai blog ni.Sebenarnye aku mula berblog dekat blog ni.Aku tak tau la pulak kan,blog tu dah lama tapi follower still sikit,maybe sbb aku takde join segmen,giveaway pakai blog tu,insya-Allah kalau aku ada masa aku join GA or segmen pakai blog tu.And aku rase ramai yang tak tau aku mula berblog pada 2013,waktu tu tak aktif lagi.So sempena followers aku  seramai 100 ,aku nak,nak,nak.Woii aku tak tau nak ckp ape -_-.Ok lah ye meh sini aku promote follower aku yg ke seratus ni http://funnyvelove.blogspot.com/ perghh..blog dia cun mcm owner dia..hehe.Aku tak tau nak ckp apa lagi so kalau korang nak request tutorial,freebies,edit template? Aku akan tolong selagi aku mampu :3.Ok malas nak talk2 panjang2 dekat sini dah pulak suka merepek di siang hari --'.thanks kepada yg support aku selama-lama-lama ni.And thank you kpd haters2 yg lagi aku hate,hate,hate,kau telah menguji kesabaran aku..hakhakhak.Dan aku nak minta maaf kalau aku ni ade sakitkan hati korang,mungkin aku tak sedar.Ok drama je tadi..hahah.Just kidding la jgn la makan hati,makan nasi lagi sedap,yg part mintak maaf tu betul2 ok.Ok bye :)

8 comments:

  1. congrats! keep on writing. I love your blog's music btw.

    ReplyDelete
  2. Eh...untung lah ramai followers. 100 tu kire ramai tu. Hihi.

    ReplyDelete
  3. tahniah! oklah tu 5 bulan berblog dh dpt 100 followers. akk dulu nak dekat setahun baru dpt followers 100 keatas. sbb awal2 dulu jarang bw, jarang join GA semua harharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak join segmen,ngan GA memang susah nak dapat follower,lagi satu kene selalu blogwalking,kan

      Delete
  4. congrat ok....untung lah...blog cantik mcm tuannya....

    ReplyDelete