HOME TIPS REVIEW

Miss me?


Hai,I am back.rindu tak? rasenya dah seminggu lebih aku tak jenguk blog ni,blogwalking pon tak.Takde masa la..hehe. 

Semalam sepatutnya sekolah ganti,tapi budak perempuan kelas 1 RK,2 RK,3 RK,ada program dekat kompleks rakan muda :3 Ada ceramah tentang kesihatan ni la,alah perempuan je yg join program tu.  

Bila sampai je aku mula rasa bangga.Sbb? sekolah aku yg first datang.Pastu pegi sarapan,dengar ceramah semua,pastu dia bagi rehat 5 minit.Apa lagi waktu tu aku ngan kawan2 aku pegi selfie.Tapi tak banyak la. 



And ya,sebelum aku terlupa aku nak ckp.Sape-sape yg dah follow blog aku tapi aku tak follow back,please bagitau dekat komen ke,twitter,facebook,kalau ask.fm susah sikit sbb aku selalu on ask fm pakai fon.Kalau dekat facebook pon bagitau aku dekat chat je.Kalau twitter tu,nak mention ke,dm ke tak kesah sbb aku punya twitter memang active je --'.Maklum lah aku ni dah lama tak tengok blog,org follow aku pon aku tak perasan,sorry k :)


No comments:

Post a Comment