HOME TIPS REVIEW

Today!

Hai semua.Lama dah aku tak post entry.Sorry busy *alasan konon* serious la,aku busy.Aku budak sekolah hw tiap-tiap hari ada.Bertimbun pulak tu.Tambah-tambah pulak nk dekat sukan.Dengan latihan nya lah.Aku masuk perbarisan je.Memang la orang badan mcm aku ni selalu masuk lontar peluru,tangan kuat konon.Aku punya tangan bukan kuat mana pon.Kalau waktu sekolah rendah lontar peluru,aku tak penah menang kau tahu.Sekarang aku masuk perbarisan je.Habis aku kena dera dgn senior-senior form 5 tu kau tahu.Tadi berlatih waktu hujan renyai.Pastu dah lebat baru bagi kitaorg berteduh.Kalau balik pon sepatutnya 4:30 tapi balik 4:40 itu pon sbb ada akk tu ckp kalau tak buat betul-betul balik pukul 5.rumah hijau semua dah balik sbb yg berlatih harini rumah kuning ngan hijau je,semalam biru ngan merah.
Rasa terseksa pon ada,nak demam pon ada,nak nangis pon ade.aku balik dah penat pastu hw lagi..huhu.
Sorry la aku membebel kat sini.lepaskan geram.Anyway sape-sape ada tips untuk perbarisan ni,share sikit.Aku first time masuk perbarisan.Dulu sekolah rendah,perbarisan main hentam je.Skarang dah sekolah menengah kalau main hentam je,habis la.
P/S:Aku nak tanya.sape yg ade req header kat aku yg tanya aku kat ask fm tu.Tolong pm aku kat fb https://facebook.com/nurzafirah.zolkapli .Sebab yg req header tu anon.knp aku ckp anon? Sbb aku tak pasti yg ask alu tu org yg betul atau dia menyamar je.

1 comment:

  1. Alolo..siannye. Bermandi hujan time latihan perbarisan. Sabar jela yer. :)

    ReplyDelete