HOME REVIEW

Happy Birthday To Me!!!


Just nak bagitau 1 November birthday aku!! wuuuuuuu
Tadi ada sekolah ganti.Sampai je kat sekolah duduk-duduk dulu sebelum tunggu perhimpunan start.Macam biasa lah,bila sekolah ganti memang ramai yg tak datang.Lagi-lagi Form 3 yg baru habis PT3.Lepastu kita org tak belajar ,ye lah sebab exam dah habis.Abang-abang dgn akak-akak Form 5 bukan main sibuk lagi, Good Luck ok!!

Aku takde idea laaa..Sebab dah lama tak tulis entry,sorry ye,haritu aku nak focus untuk exam :)
Rasa mcm nak buat DIY tapi tengok dulu lah ye.Ok Bye :D

1 comment:

  1. Eh ehh..dah terlepas la.
    Happy birthday to you dear. May Allah bless of you. ^_^

    ReplyDelete