HOME REVIEW

Last Word For 2014

I wish you spend
a great year ahead
that starts with happiness
and ends with that too.

Terlalu banyak pengalaman yg aku lalui tahun ni,Aku rasa tahun ni tahun yg paling bermakna,mungkin sebab aku masuk sekolah menengah? ataupon tahun ni aku dah start active dekat blog,twitter,instagram,youtube (just tengok video org subsribe jehh) I'm not make a video and post it on youtube.Antara fav youtubers aku ialah..Iman Qistina,farhanah firdaus,farhanah f,Izzah Farihah,Princess Yanti,DanicaMMakeup,Sabrina Tajudin,Mylifeaseva,Farah Amira,Yuyu Rashid,Fashionalista96,Dina Tokio,Matluthfi90 dannn banyakk lagi yg aku subscribe dan yg aku senaraikan ni adalah antara fav aku,semua senarai tu aku listkan mengikut nama youtube diaorg.

Tahun ni memang aku tak active langsung dekat fb,sbb.idk.sbb aku rasa twitter lebih enjoy dari fb? mungkin.Kau nak tweet berapa banyak pon org tak bising.

Last word from me;-

Hopefully next year better than this year.Stay Strong :) keep smile 

p/s;next year aku akan active balik dengan facebook page for my blog.Nanti like ok, search Zafirah's Blog ..nanti aku letak widget facebook page tu dekat sidebar ok ;)

3 comments:

  1. selamat tahun baru! dah f2 ye tahun depan ^^

    ReplyDelete
  2. huhu dah nak melangkah ke form two..behave ok ^^ the fact ..twitter memang best daripd fb..haha

    Fi Hifzillah ..semoga Allah menjaga kamu :)

    ReplyDelete