HOME TIPS REVIEW

Miss me?


Hai,I am back.rindu tak? rasenya dah seminggu lebih aku tak jenguk blog ni,blogwalking pon tak.Takde masa la..hehe. 

Semalam sepatutnya sekolah ganti,tapi budak perempuan kelas 1 RK,2 RK,3 RK,ada program dekat kompleks rakan muda :3 Ada ceramah tentang kesihatan ni la,alah perempuan je yg join program tu.  

Bila sampai je aku mula rasa bangga.Sbb? sekolah aku yg first datang.Pastu pegi sarapan,dengar ceramah semua,pastu dia bagi rehat 5 minit.Apa lagi waktu tu aku ngan kawan2 aku pegi selfie.Tapi tak banyak la. 



And ya,sebelum aku terlupa aku nak ckp.Sape-sape yg dah follow blog aku tapi aku tak follow back,please bagitau dekat komen ke,twitter,facebook,kalau ask.fm susah sikit sbb aku selalu on ask fm pakai fon.Kalau dekat facebook pon bagitau aku dekat chat je.Kalau twitter tu,nak mention ke,dm ke tak kesah sbb aku punya twitter memang active je --'.Maklum lah aku ni dah lama tak tengok blog,org follow aku pon aku tak perasan,sorry k :)


100 Followers!!!



See,see,tajuk entry aku.100 Followers,mungkin bagi korang tak ramai,Bagi aku ramai.Alhamdulillah nak dekat 5 bulan dah aku pakai blog ni.Sebenarnye aku mula berblog dekat blog ni.Aku tak tau la pulak kan,blog tu dah lama tapi follower still sikit,maybe sbb aku takde join segmen,giveaway pakai blog tu,insya-Allah kalau aku ada masa aku join GA or segmen pakai blog tu.And aku rase ramai yang tak tau aku mula berblog pada 2013,waktu tu tak aktif lagi.So sempena followers aku  seramai 100 ,aku nak,nak,nak.Woii aku tak tau nak ckp ape -_-.Ok lah ye meh sini aku promote follower aku yg ke seratus ni http://funnyvelove.blogspot.com/ perghh..blog dia cun mcm owner dia..hehe.Aku tak tau nak ckp apa lagi so kalau korang nak request tutorial,freebies,edit template? Aku akan tolong selagi aku mampu :3.Ok malas nak talk2 panjang2 dekat sini dah pulak suka merepek di siang hari --'.thanks kepada yg support aku selama-lama-lama ni.And thank you kpd haters2 yg lagi aku hate,hate,hate,kau telah menguji kesabaran aku..hakhakhak.Dan aku nak minta maaf kalau aku ni ade sakitkan hati korang,mungkin aku tak sedar.Ok drama je tadi..hahah.Just kidding la jgn la makan hati,makan nasi lagi sedap,yg part mintak maaf tu betul2 ok.Ok bye :)