HOME REVIEW

Tak Matang

Balik dari sekolah tadi aku ingat nak terus makan sbb dkat sekolah setiap hari khamis kelas aku solat dkat surau sekolah.Tapi semuanya hancur,turun dari bas sampai rumah terus pegi bilik air pastu termenung and menangis,lepastu lepak atas katil..selera makan terus hilang.Ni semua gara2 ayat "edit gambar tak matang".Kau sape nak larang minat aku? Memang aku suka edit gambar..kau pahal? Ade ke aku edit gambar aku pastu tepek muka kau? Ade aku kacau life kau?

Edit gambar tak matang is more better then selfie sorang2 tapi pakai monopod.mcm jakun.

Aku nangis sbb org ckp aku edit gambar and then dia ckp aku tak matang.Hati aku lembut..entah,aku tak boleh terima kutukkan org sbb aku rasa perkataan "tak matang" tu tersangatlah mengguris hati aku.Aku boleh terima lagi kalau org ckp edit gambar mcm budak2.

Haih tak faham la aku jenis org mcm kau ni,asyik carik keburukkan org lain je.

Sakit hati,terasa,teguris hati aku.Hmm manusia..ataupon senang kata org melayuu..bukan nak ckp ape tapi memang org melayu mcm tu..aku tengok org dah berkawen pon edit gambar..knp kau tak ckp org tu tak matang?

Don't judge my choice without understanding my reasons la sis.Aku memang suka bab bab edit gambar,tangkap gambar semua.

Hanya sbb satu perkataan..hancur wei hati aku.

2 comments:

  1. alaa akak pun suka edit gamba gak. apa yg tak matangnya kan? :( dulu akak masuk pertandingan edit gamba kat skola, menang gak RM30, haha ni betul tau. takyah layan dgn org cmtu. dia jeles tengok gamba awak lawa2 tu.

    ReplyDelete