HOME TIPS REVIEW

Review:Sasatinnie Platinum White Truffle Brightening Silky Mask

Hi readers, 
Akhirnya aku buat jugak review setelah lama fikirkan product apa yang aku patut review. 

2 bulan yang lepas aku jenguk-jenguk kedai Sasa,tengok-tengok ada promotion buy 4 masks for Rm10!!! So apa lagi,mestilah aku beli,lagipun aku dah lama dok usya sasa eye mask tu.Aku beli 2 eye mask and 2 face mask.Semua aku dah try pakai and Alhamdulillah kulit muka aku sesuai dengan masks tu semua. 
Credit:Google

ok aku just nak review Sasatinnie Platinum White Truffle Brightening Silky Mask sebab mask ni yg paling best.

Sasatinnie Platinum White Truffle Brightening Silky Mask helps brighten and improve skin tone. Luxurious plantinum delays skin aging by enhancing skin’s absorption power. Skin reveals youthfulness. Improve skin pigmentation and radiance by Aartubun, ECO, Gigawhite.
lepas pakai mask ni takdala aku nampak kulit muka ni putih ke apa,ke sebab aku je yang tak perasan?Time aku pakai mask ni muka aku ada jerawat actually setiap hari ada jerawat hahaha,tapi lepas aku pakai face mask ni jerawat tu kering and mengecut guys.Muka pon lebih lembut,halus mulus (aku rasa semua face mask buat muka kita lembut lepas pakaikan?) 
so rasanya lepas ni aku nak beli and pakai balik face mask ni sebab susah aku nak yakinkan mak aku yang sesuatu produk tu sesuai dengan kulit muka. 

2 comments: