HOME REVIEW

VSCO Cam Filter

Even feed ig aku messy tapi aku still nak share jugak filter yang aku pakai.Ok,no lah aku just ada 4 pic je dekat ig,yang baru post ni pon 3 weeks ago.Nyampah tengok feed yg goals goals ni lol (eleh engko cakap je la yg ko jeles) 

Aku banyak tangkap gambar but tak upload sebab rasa macam entah la (sukati aku la nak upload ke tak)

Aku edit gambar pakai filter vsco cam.Sampai bila nak pakai camera 360,candy camera,b612? (Sejenis hinaan) ok gurau,sikit sikit nak serious,semua benda nak serious.Dulu masa kecik kecik main lego petak petak tu sambil marah marah ke camne (credit twitter) 

Credit:@filteringpics


Paling suka ni,so if korang ada follow vsco grid aku ke nurzafirah.vsco.co (takde sape sape follow sebenarnya) aku dah susun balik sebab sebelum ni vsco grid aku terabur. 

Lately aku selalu post gambar merepek macam hobby terbaru aku,tangkap gambar kipas pastu edit pakai filter atas tadi tu.Gaiss ada kah ini suatu kesalahan? Ok la tu kan? At least aku tak meroyan dekat twitter. 


Ok bye!

4 comments:

  1. samelah. papehal mesti nak guna vscocam gak. takmo kamera biasa, nak guna camera vsco tu gak ahaha aura vcso ni dasat sangat

    ReplyDelete
  2. vsco ni fungsinya cam instagram ke?

    ReplyDelete
  3. feed awak lawalahh. jeles iolls melihatnya T^T thanks share filter tu! nak edit gambar mmng wajib pakai vscocam je. itu je satu-satunya photo editor yg ade dlm phone xD

    ReplyDelete