HOME REVIEW

#EnsiklopediaHiburan

Pagi tadi saja je on twitter memandangkan battery phone masih ada lepastu tengok ramai sangat tweet #ensiklopediahiburan jadi aku pon macam usya la pebenda #ensiklopediahiburan
Lepastu aku jumpa link video #ensiklopediahiburan tu then tengok. 

Haaaa,hambik kau, sentap dia tahap nak menangis tepi bucu katil.Sebak dia rasa macam tak nak pergi sekolah. 

Try la tengok video ni dan berharap la yang korang akan sentap walaupun sipi-sipi :') 


2 comments:

  1. terbaik., mmg sentap., pilih islam dengan keseluruhan., dan bukan sparuh2., =)

    ReplyDelete