HOME REVIEW

10 Questions From Mrs. Naa

Tell a little bit about yourself.
my name is Nur Zafirah Bt Zokapli.14 years old (2015).Fat.Food lover. 

What an advantage of being a blogger ? Explain your reason.
dapat kawan baru sebab blogger semua friendly :)  

What disadvantage of being a blogger ? Explain your reason.
Jadi anti sosial mungkin sebab asyik hadap blog je kot hahaahahahah 

If you had a chance to go a trip, which country you want to visit?
Korea ♡ 

Eating or sleeping. Which one do you prefer?
Ya tohan kenapa susah sangat nak jawab soalan ni :3 i pilih tidur sebab tidur boleh hilangkan penat and lapar  

Phone or laptop. Which one do you prefer?
Phone 

The most person you admire ? Why ?
Irine Nadia sebab pada usia yang muda dah ada business sendiri. 

Do you love your blog?
Of course 

What is your hobbies ?
Makan 

What is the best present you get on your birthday?
Dapat shopping hahahahahahaha  

Thank you sebab tag Mrs.Naa.Ok sekarang ni masa untuk aku tag and bagi soalan. 
  1. Fav song(s)?
  2. Type my name without looking keyboard (Zafirah)
  3. Fav novel(s)?
  4. Converse or Vans? Why?
  5. Weird thing(s) that you like?
  6. Your fears
  7. Shoe size? 
  8. Fav blog(s)?
  9. Fav band?
  10. What are you really good at? 

Mangsa tag
Isma . Nina . Mr Mirul  

Untuk yg ditag tak kisah nak jawab ke tak,terpulangla.Saya tak paksa hahahahahaha.

No comments:

Post a Comment