HOME TIPS REVIEW

5 Questions From Monster Kill




1.what is your favorite animal?
Takut kucing tapi suka kucing hahaha. 

2. share about your routine.
Wakeup at 6 am for solat subuh then sambung tidur sampai dah puas tidur,makan tengahari terus,scroll twitter,scroll instagram,scroll snapchat,check email,play candy crush,scroll facebook,watch vlog,and repeat back,watch tv,eat,mandi,eat,eat,eat,eat,eat, scroll twitter,scroll instagram,scroll snapchat,check email,play candy crush,scroll facebook,watch vlog,and repeat back,mandi,eat,watch tv sampai takda cerita nak tengok,clean my face,brush my teeth,scroll twitter,baca seramshit sampai rasa ada benda yang memerhati ,tidur.Macam takda life :')  

3. share about your skin care routine.
Sebelum ni ada post skin care routine tapi dah delete sebab routine dah berubah haha.I use St.Ives Apricot Scrub twice a week,Ever Soft Oil & Acne Control Facial Cleanser twice a day,mask every week and nose pore strip bila ada mood nak pakai. 

4. what did you eat for your breakfast today?
Harini tak sarapan,terus lunch. 

5. who is the last person you said i love you and when?
Rasanya tak pernah sebut i love you dekat siapa-siapa,rasanya lah.Tak penyayang langsung diri ni :'( 


Yes,i'm done!! Sorry jawab guna bahasa rojak because i'm not good writing in english kalau speaking boleh la jugak sebab selalu speaking sorang-sorang acah-acah youtuber hahaha.Thank you for tagging me Kak Sara :)

6 comments:

  1. Hahaha thank you for answering my question. Its so funny xD

    ReplyDelete
  2. yg routine harian kite tu lebih kurang sama je T__T
    sedih ah nampak mcm takde life, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asyik2 ulang benda sama pastu hadap phone je keje :')

      Delete
  3. takut tapi suka kucing cmane tu ihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak qila,dia lebih kurang macam takut nak berhadapan dengan crush tapi suka hahahahahaha

      Delete