HOME TIPS REVIEW

Reacting To My Old Blog Posts

Tadi saja je tengok post-post yang lama AND MY REACTION BE LIKE....


 

Dan aku pon mula delete post-post yang tak berfaedah huhu. 
  

Rasa nak gelak pon ada hahahahah.Rasa macam "WEI SERIOUS KE AKU YANG BUAT ENTRY NI DULU MAAIIIGOD" pon ada. 

Rasa macam nak gelak guling-guling and at the same time nak marah diri sendiri sebab noob sangat eja perkataan aku=aq,sekolah=skolah short form apa aku pakai dulu ni dohhh hahahahahahah. 

Lagi satu,entry selalu tak kena dengan tajuk,rasa macam "pahal dulu aku tak boleh fikir tajuk yang ada kena mengena dengan post ni dohh"hahahahhaaha 


Semua entry yang tak kena dengan tajuk aku dah delete dan semua entry yag merepek aku dah delete jugak ahahahahahahahahahahhahahahahbye.



13 comments:

  1. hahhaha hai fira. dulu seriously, akak pun macam tu ok. but alhamdulillah, dah sedar tahun lepas. nasib dah delete semua. dulu akak lg teruk, cerita pasal cikgu bg pisang lah. haih pastu background entry mesti warna warni. childish gilaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak ina.Kenapa saya baru perasan harini ToT kenapa bukan dulu huhuhu

      Delete
  2. hahaha..samalah.entry mula2 buat blog dulu...aihh malu btl baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu sampai rasa nak buat blog baru hahahaha

      Delete
  3. haha..samalah..dulu start buat blog masa form 4 ayat mula2 tak matang..lepastu dah umur makin naik maka setiap entry berubah menjadi lebih matang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..sekarang ni rasa mcm dah matang sikit hahahahaha

      Delete
  4. akak pun dah delete separuh entry lama yg tahpape gitu --' tak sangka kite share bende yg ngarut camtu kat readers haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu, benda kecik pon kadang2 nk share dkat blog hahahahaha

      Delete
  5. samalah.. entry lama semua sudah delete.. ada yang sayang sikit mau buang tu revert pegi draf.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hahahahha, sama k sama. tapi sayang nak delete. just revert to draft je. ntah papee merepek meraban dulu. dengan shortform dan bahasa aliennya. haha. lawak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pastu rasa mcm Ya Allah ni ke aku dulu hahahahaha

      Delete
  7. hahahaha... rasanya sama je. majoriti. baru semalam Aqu stalk balik blog lama dan rasa... "serius eh aku yang tulis ni semua?" ;3

    ReplyDelete