HOME REVIEW

Review:Snail Rejuvenating Face Mask

   


Aku memang suka review mask okeyhh ni pon ada lagi satu mask aku nak review tapi ditinggalkan dalam draft since last year huhu  


Mask ni macam biasa,bila pakai sejuk macam mask lain².Apa yang aku suka,lepas pakai mask ni dia tak melekit macam seseparuh mask yang aku pernah pakai sebelum ni.Walaupon dah tanggalkan mask tapi tetap rasa muka sejuk je and fresh😌.Lepas pakai kulit jadi lebih lembut and liang pori mengecil. 


Apa yang aku nak komen sikit pasal mask ni ialah size,size dia ok dekat muka aku cuma mask ni kecik sikit(tadi cakap ok,ni kata mask kecik pulak) maksud aku size mask dia tak dapat meliputi seluruh muka aku..nak kata muka aku besar,tak kot cuma muka aku bulat ,tapi mask yang aku pakai sebelum ni size dia boleh meliputi seluruh muka aku siap ada lebih lagi..atau pon mungkin muka aku dah besar disebabkan lemak² yang terkumpul di pipi? 

Ok itu sahaja review untuk mask ni .Aku akan beli mask ni lagi ✨ Sorry for the awkward ayat or bahasa. 

Rate: 3½/5

7 comments:

  1. cutenya packaging mask ni! pakai mask mmng best tpi akak ni dh lama x pakai mask sbb jarang beli, haha.
    ni beli kt watson ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pon dah jarang pakai sbb busy ╥﹏╥ ni beli dekat Sasa tempat fav❤ hehe

      Delete
    2. Sasa??? Ok noted. Hihihi thanks for ur reviewwwwwww <3

      Delete
  2. Wow tak melekit. Mesti best! --I like yg tak melekit jugak. Sebab tak selesa rasa macam berminyak je muka. Dah la muka yg asal pun rasa macam berminyak hmm

    Wuu i can see fixi collection belakang tu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama! Dah la muka memang berminyak kalau pakai apa² mask yg melekit rasa mcm kulit lagi teruk pulak hahaha

      Delete
  3. kita pun suka pakai mask..ade lagi 3 'perisa' belum guna..hihi

    ReplyDelete