HOME TIPS REVIEW

Share Tips Merentas Desa

Ssup.

Esok/isnin aku ada latihan merentas desa 5km beb.Orang yang badan besar macam aku ni setiap kali merentas desa tapak kaki melecet,bukan melecet biasa tapi melecet tahap ada gelembung dalam tu ada air sakit siaaa.

Korang pls share tips untuk merentas desa supaya tak cepat letih,tak cepat mengah,tapak kaki tak rasa panas,tak melecet atau kurangkan melecet pls help me.Leave the tips on the comment box below .Thank you! 

4 comments:

  1. errr. im sosososo sorry but i dont merentas desa!! hahahaahaha qila lagi la gemuk annoying huduh. qila just all out and next day tu mmg pengsan hahaah! Im sosorry <3
    just be ready physically n mentally ok.
    mental paling penting wuhuw! <3
    u go gurl

    ReplyDelete
  2. huu..sakitnya kalau ada gelembung air tu. Tapi sorry la tak boleh nak tolong

    ReplyDelete
  3. jangan minum air masa tgh merentas desa tu. nnti kt bahagian pinggang sakit
    kalau nak kaki rasa ringan, guna bahagian jari kaki, bukannya . supaya ada daya loncatan time tgh lari tu. lol xtau nak explain camne. tpi kalau kite lari hentak2 kt tapak kaki mmng cepat terasa penat.

    ReplyDelete
  4. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete