HOME TIPS REVIEW

I wake her up

Alkisahnya,my friend whatsapp ,dia kata tolong mesej dia balik atau call dia pukul 7PM.And i asked her "for what?" Dia kata dia nak tidur so dia jadikan aku ni macam alarm dia hahahahahahaha. 
Aku call dia pakai whatsapp je.Kalau kita call orang dekat whatsapp orang yg kita call tu akan nampak profile pic whatsapp kita dekat screen phone dia kan (?) So aku saja nak kacau dia and nak bagi dia bangun on time,pastu aku tukar dp gambar pocong hahahahahhahahaha.
Dah pukul 7PM pastu aku terus call dia,call 2 kali pastu mesej then call lagi 2 kali baru dia bangun.And guess what? Habis aku dicurahkan makian hahahahahahaha konghajo.Apa salah aku? Hahahahahahahahaha. 
 
So kalau korang nak kejutkan someone,pakai je cara ni okay mesti berhasil dan terimalah lemparan makian hahahahahahahaha TAPI pastikan orang tu takda lemah semangat or sakit jantung dan aku tak akan bertanggungjawab ya kalau apa-apa berlaku huhu bye.Kalau dia terkejut tengok screen phone tu,phone dia terhempas screen phone pecah ke kau tanggung la sendiri hahahahahahahahahahaha.

5 comments:

  1. hahahaha i have never try this before. tapi instead sy yg selalu suruh2 org lain kejutkan sy hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahhaha what a nice idea!
    memang kompom bangun sebab terkejut kan :D

    ReplyDelete
  3. haha penah kena dajal dgn kawan camni dia tukar gmba hantu pstu whatsapp call org. perangai sangat

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. adoi.. masalah betul.. tp idea tu best juga..

    Singgah Sini.. Jemput baca

    Nak Cari 20 Orang Yang Nak Belajar SEO> site.

    ReplyDelete
  5. omg kejammmm hahahahaah tp best hihihihi tp qila takde kwn yg nk jadikan qila alarm sbb diorang alarm qila kihkih. harap diorang tak buat centu ah dkt qila hahahaha sumpah creepy mmg pecah phone uiii hahaha

    ReplyDelete