HOME TIPS REVIEW

Why You Need Mirror

Ssup,
*abaikan title 

Korang pernah tak belek² muka dekat cermin? Aku rasa semua orang suka buat.
Bila belek muka lama² aku perasan yang aku ni cantik sebenarnya.Bukan nak puji diri sendiri tapi itulah yang aku rasa setiap kali belek muka.Kalau sekali imbas aku tengok muka aku dekat cermin,aku rasa aku buruk hahahaha tapi bila belek lama² aku rasa aku cantik. 

Muka tak flawless,mata tak cantik,sepet.Bibir tak cantik tapi aku nampak yang aku cantik.Wei dah la tu puji diri sendiri hahahahahaha.  

Cuba korang belek² muka,cuba sampai korang dapat rasa yang korang cantik.Bagi aku,cukuplah mata sendiri yang nampak kecantikan diri dah boleh tambahkan keyakinan diri.  

Tak minta pon orang kata aku cantik sebab aku hari² puji yang aku cantik hahahahahahaha.Setiap orang,walaupun muka dia buruk macam mana pun,pasti ada kecantikan yang tersembunyi,sekali imbas memang tak nampak,sebab tu aku suruh belek lama². 

Aku rasa yang aku nampak 10 kali ganda better bila aku buat muka hodoh daripada buat muka cantik.
Bila diri sendiri rasa cantik,jangan pulak kau nak hina orang.Orang tak nampak pon aku cantik,tapi aku nampak mana kecantikan aku. 


Have a nice day!

3 comments:

  1. okey, totally agreed dgn entry ni! hehehe Mmg sebelum masuk, sebelum keluar toilet WAJIB pandang cermin, dalam hati berbisik "lawa jgk aku ni.." XD Nak tunggu orang puji, berzaman laaa hihi Spjg baca post ni, tersengih sampai ayat last. Sbb sy pun mcm tu.

    http://anies-msletoes.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. sebelum pandang cermin,jangan lupa baca doa okay..hihi..
    sebenarnya semua orang cantik,cuma cara kita kategorikan cantik tu berbeza..tapi yg penting,kita sendiri patut yakin n bersyukur dgn apa yg ada.

    ReplyDelete
  3. anyonyonyo. awok cantik la dik oii :3 in fact, everybody is beautiful in their own way. it just take the right person to see it. aaaa gitew katekoo hehe

    ReplyDelete