HOME TIPS REVIEW

July Favourites


 



Ssup,

Finally gais i'm done with Geography's coursework.Last day hantar tu aku lepak bilik cikgu dari rehat sampai balik sebab teman kawan nak check semua and ada yang tak siap lagi sebab budak bola kan,nasib baik menang.Classmate aku ni memang jenis tak malu punya so apa lagi main phone cikgu la selfie la,check gallery.whatsapp,nasib cikgu tak marah.(kami sempat usya gambar anak cikgu hahahahahaha)
mata masing-masing tenggelam

Ni gambar paling ok.Cuba teka aku yang mana,comment.Siapa betul dia hensem/cantik


Didahulukan dengan lagu dulu gais.

Song
Closer by The Chainsmokers ft. Halsey (both are my fav so time tau ada lagu baru i'm screaming haha)
In The Name Of Love by Martin Garrix & Bebe Rexha (i'm falling in love with this song) 
Ride by Twenty One Pilots (lagu ni addicting sangat sebab sambil basuh pinggan pon terbawak-bawak nyanyi lagu ni) 
Toothbrush by DNCE (kawan aku yang duduk sebelah aku dah muak agaknya dengar aku nyanyi lagu ni hahahahaha sebab aku memang kalau nak nyanyi memang nyanyi perlahan gila and dia sorang je dapat dengar hahahahahaha DIA CAKAP SUARA AKU SEDAP) 
Semua lagu Gnash.

Drama 
W-Two Worlds (again kdrama) 

Beauty 
Aiken product 
  

That's all,nothing much.Thank you for reading :) Share you July fav below.

10 comments:

  1. W is soooooooooo freaking good tho XD me cannot. lulz

    ReplyDelete
  2. Treat u better sumpah besttt :0000 and semua lagu shawn <3

    ReplyDelete
  3. opcosla treat you better! <3 <3 oh martin garrix ade lagu? ingatkan dia tu just music producer yg buat lagu2 cm disco tu hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Martin garixx tu dj je yg buat bunyi2 mcm pebenda tah hahahahaha yg nyanyi lagu tu bebe rexha

      Delete
  4. Youre the one with unicorn emoji, tudung putih tu. Okay iols cantik bye.

    Hahah ok cuma pernah dengar lagu treat you better tu je. Nak dengar lagu lain XD

    ReplyDelete
  5. W has unexpected twist plots (tho some can be predictable)..

    Aiken product yg mana bgus? Pencuci muka dia ke apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I use their cleanser,toner,pimple cream and tea tree oil.Muka ada perubahan sampai kawan tegur and tanya pakai product apa hahahahaha but for the pimple cream it didn't work on my skin

      Delete
  6. W! Tinggal nak tunggu last episode je ni! Tak sabar cepat lah releaseeee hahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I rasa i kena tengok balik from episode 1 hahahaha sebab banyak episode terlepas tunggu habis PT3 je ni

      Delete