HOME REVIEW

Life Update + June Favourites

Ssup,

Long time no see.Lately ni busy dengan kerja khusus Sejarah ya tuhan kau tau tak malas nak buatnya tahap babuns.Kemain busy tahap nak maki semua orang kalau boleh cikgu-cikgu sekali (ok melampau).Di bulan yang mulia ni siapkan benda alah ni boleh sawan aku kau tau?Ditambah lagi dengan mereka-mereka yang tak faham kami ni busy tapi dia boleh ajak orang lepaks boraks dengan dia,memang kau nak makan kaki aku tapi aku fikir satu je,nanti kau kena ganti puasa so aku abaikan kalian.

Takda perkara menarik yang berlaku biasa la lifeless kan,pergi sekolah,balik buat homework,tidur,makan,hadap wattpad,tidur dan ulang.

Mood raya langsung takda like seriously idk baju raya sepasang je uolls sebab bila ma ajak pergi beli baju aku taknak ikut hahahahaha padan muka.Makin besar mood raya tu macam dah hilang aku pon dah tak heran pasal duit raya,nak bagi bagi taknak sudah!

So aku rasa this is the perfect time aku nak share June Favourites.Aku rasa macam benda wajib je nak share fav aku padahal orang tak ambil kesah,takkan dan tak nak pon! But idc.Kalau belum baca May Favourites better baca dulu ok ;)

Songs
Up&Up by Coldplay (nice gila music video dia)

Drama
Doctors(kdrama) serious talk aku memang susah gila nak minat kdrama,kalau aku minat tu kira best dah! Hahahaha DOTS pon aku tak tengok lagi (jangan kecam)

So thats all for my June fav kalau aku share fav stories dekat wattpad aku takut kau muntah hijo pulak baca tajuk sweet-sweet bagai.

So,how about your June fav share sikit dekat komen.Bye! Have a nice day!

6 comments:

  1. tau xpa, mood raya mcm tak terasa lagi sekarang ni hahaha.
    yay ada gak lagu yg kite suka kat atas tu :p

    ReplyDelete
  2. Thank you for those songs. going to be my favorites too haha

    ReplyDelete
  3. thanks for recommend! nak dengar jugak lepas nie :D

    ReplyDelete
  4. doctors tu setiap minggu tunggu ep baru tawww. pastu sembang dengan kengkawan harharhar eksaited kemain hakak ni. try la dots :)

    ReplyDelete
  5. sama! hahaha dots tu tak tengok lagi T_T adalah tgk satu ep je lepas tu tak tgk sampai skrg hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok beberapa scenes je pastu tak tengok dah sbb dkat sekolah ada kwn ceritakan

      Delete