HOME REVIEW

Raya Day 1&2





Ssup?

Selamat hari raya maaf zahir dan batin.Maaf atas segala dosa dari hujung rambut kerinting sampai celah-celah jari kaki (ayat kawan aku)

K mood raya turn off sebenarnya mood raya aku tak on-on lagi haahaaaahhaahaha kesah pulak jeman *flip shawl*

Day 1
Tak balik kampung lagi uolls sebab abah on call jadi duduk mereputz dekat rumah lepak-lepak makan rendang tengok tv pastu tidur.Petang dalam pukul 6 camtu baru balik kampung dekat Seremban so kitaorang tak payah hadap jem.Dah sampai sana pon aku mereput lagi sebab cousin semua dah balik.Malam tu memang tak boleh tidur sebab tak mengantuk lagi atau sebab tak biasa (?).Mula-mula tidur atas katil lepastu lantai,pergi katil balik pastu lantai last-last aku dapat eye bag.

Day 2
Harini tak breakfast sebab nenek dengan atok dah start puasa enam.So harini pergi Langat,rumah mak teh dengan paklang mula-mula datang tu rumah diaorang takda tetamu so aku rasa ok la sebab memang dah biasa dengan diaorang.













Few minutes later..














  

  









Omgeyh ada orang datang.Aku ni lemah tau kalau jumpa orang lagi-lagi laki (even abang aku sebab dia hensem k.tipu dia hodoh level -237) ha! So aku tak berani nak buat eye contact (pandang muka pon tak nak) dekat sesiapa kecuali yang aku kenal je hahahahahahaha takut jatuh hati uolls.Lepas makan kitaorang pergi Cheras rumah pakngah time otw tingkap kereta bahagian aku duduk tak boleh naikkan like seriously panas okeyh matahari terik.Ingatkan nak tidur rumah pakngah satu malam tapi sebab tingkap,tak jadi tidur situ and abah,along,aku & adik be like "Yes!!" Kitaorang memang taknak tidur situ tapi mak aku kan kau faham-faham je lah.Malam tu balik..(sumpah ayat ni lifeless)

So harini (day 3) aku mereput lagi dan aku tak kesah pon duduk rumah sebab aku memang tak nak beraya! Ironinya,aku tak rasa pon suasana raya dan memang tak nak sebab trial PT3 is around the corner so daripada aku huhahuha lebih baik study (tak,aku tipu,aku tak study pon,hw tak sentuh lagi)


Bye! Have a nice day.

8 comments:

  1. hodoh level -237) ha!? HAHAHAHAHAHA
    ok tu lawak.
    Hm sama lah kita oi qila megheput je ha.
    And hm mmg mood tu tak sampai2 hihu.

    Goodluck in everything takmo malas2. Study well ok????????????????? <3

    ReplyDelete
  2. hahaha, mereput tak harini?

    btw selamat hari raya ,aaf zahir batin jugak

    ReplyDelete
  3. happy eid fitr!
    anyways, all the best for the pt3.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya!
    ntahla kenapa raya tahun ni cam tak meriah sgt sbb ramai makcik pakcik beraya kat kampung mak mentua diorang tahun ni hahaha T__T

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya,maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  6. baguslah jumpa laki tundukkan pandangan gittew.

    salam syawal <3

    ReplyDelete
  7. samalah. tak ada mood sgt nak beraya,just ingat nak makan cookies & biskut je hahaha selamat hari raya! all the best pt3 awak >.<

    ReplyDelete