HOME REVIEW

Trying Soda Bubble Mask

Ssup, 

So I saw a lot of youtubers trying out this bubble mask so aku pon macam "eh nak try nampak best je" tapi aku tak tau nak dapat mana mask ni so aku abaikan je la kehendak diri ni.
Last month i saw this bubble mask dekat Guardian.Harga around RM 14 something iolls tak ingat sangat.Then time tengah bayar cashier kata mask tu buy 1 free 1 and i be like "YASS GURL"
So i bought the brighten fruit and the aqua fruit.Ok seriously these masks didn't do anything to my face.Just keluar bubble je bila pakai.So if you jenis nak pakai for fun then get it but if you nak yang worth it just don't.Aku hampir menyesal beli tapi bila fikir balik best apa pakai mask yang takda part untuk forehead and berbubble bubble interesting k.

excuse my messy room
rate: 2/5
k bye nak sambung tengok Cinderella and the Four Knights sambil makan rendang hahaha

8 comments:

  1. Bubble mask is in trend right now. Rasanya ni sesuai untuk ganti dupes high end bubble mask yang youtubers selalu share tu. Hehe. Nak trylah nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh kira yang i pakai ni mcm cheap version punyalah hehehe

      Delete
  2. mahalnya mask tuh hehee. saya selalu beli mask yg sekotak ada 5 bungkus rm20 hehee. saya pun pakai for fun gak la kehkeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senangkan beli sekotak terus tahan sebulan

      Delete
  3. alaaaa baru je rasa nak beli haha. sis suka guna mudmask je haha, amboi sis. btw gif takboleh blah hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haritu dkat snapchat kak moi ada pakai freeman mask tu kan? Ramai kata mask tu best tapi haritu tengok dkat Guardian takde haha sis redha

      Delete
  4. wahhhh ni la yg ber bubble2 dkt youtube tu haha
    thanks for ur review! i wont buy them hihuhi

    ReplyDelete