HOME TIPS REVIEW

Killer Clown

Ssup, 


Siapa tak suka clown angkat tangan \0/ aku takda la takut mana dengan clown sebelum ni tapi bila tengok video dekat twitter pasal KILLER CLOWN ni yang suka kejar orang malam-malam i be like "aku dah boleh takut sikit² kot clown".Kalau kau jalan kaki dia kejar,kau naik kereta pon dia kejar kereta kau.  

ok aku buat research John Wayne Gacy ni dekenali sebagai Killer Clown.Dia seorang pembunuh bersiri dan perogol.https://en.wikipedia.org/wiki/John_Wayne_Gacy kalau nak tau lebih lagi,aku malas nak explain panjang-panjang sebab aku pon malas nak baca hahaha

Apa yang aku faham orang yang pakai costume clown ni kira macam menyamar untuk bunuh orang.



Ok macam mana? Yang dulu suka clown tu aku rasa dah boleh move on kot.Tetiba teringat movie Poltergeist yang aku tengok dengan kawan aku,and kitaorang tengok separuh je sebab takut lol.Yang aku ingat budak tu ada akak (akak dia sumpah cantik gila tapi tak sempat tengok nama) 
  
Memandangkan entry kali ni agak horror so aku nak recommend kan korang tengok video Annie Marie.Dia banyak share pasal paranormal experience.

Bye bye gorgeous!

2 comments:

  1. Laaa patutlah trending kat twitter. Bukak twitter semua tweet pasal clown [mostly acc luar negara yg best2 yg kita folow2 tuu]. Rupanya ada story disebalik clown ni. Ingatkan mcm costume halloween dia je. Hahaha. Seram pulakkk tengok...

    Btw jemput join giveaway saya! Hadiah Shade Dough [Lip Bait] Hanis Zalikha utk 5 pemenang!
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete