HOME TIPS REVIEW

My Study Playlist

Ssup? 

Fyi aku bukanlah orang yang suka dengar bunyi piano,gitar atau nature sounds untuk study.Aku perlukan suara orang menyanyi untuk lebih focus (?) sambil study sambil menyanyi hahaha.Kalau tak study pon aku suka menyanyi jugak dekat rumah tapi dekat sekolah tak berani la huhu.Time basuh pinggan lagi best menyanyi,sambil cuci tandas ke.Lepas sahur sementara nak tunggu subuh pon aku menyanyi jugak. 

Me:cause we were just kids when we fell in love..♫ 
Adik:Jangan menyanyila nanti kau cepat dahaga. 
Me:BABY,I'M DANCING IN THE DARK WITH YOU BETWEEN MY ARMS BAREFOOT ON THE GRASS,LISTENING TO OUR FAVOURITE SONG 
  
Tahun lepas zaman PT3 suka buat homework math last minute aku selalu dengar playlist ni.  



Suara dia soft-soft je so lebih senang nak fikir semua.Tapi tahun ni tak boleh dah dengar playlist tu sebab:- 
  1. Dah muak dengar dari tahun lepas lagu ulang banyak kali. 
  2. Lagu sikit so playlist ni kena ulang 5 kali kot homework baru siap. 
  3. Tak membantu otak berfikir sebab physics and add maths ..💢 
Jadi aku membuat perubahan secara drastik daripada lagu santai-santai kepada rock.Honestly,aku tak suka rock tapi kalau Linkin Park dengan Fall Out Boy takpa :'))))  



Sambil buat homework sambil gegarkan kepala lepastu jerit-jerit hahaha.

Ok lagi satu this is my playlist untuk semua favourite song yang dengar hari-hari sambil mandi ke gosok gigi ke kan.Semua lagu inggeris ada few spanish song sebab lagu melayu aku suka dengar dekat radio atau Youtube je.



Ada 300+ lagu (tapi kenapa ada 200 je dekat atas?) sebab aku tamak k.Aku tak pakai JOOX sebab lagu VIP tak boleh play even Spotify free punya boleh shuffle play je tapi aku tak kisah pon sebab lagu apa-apa pon boleh play.Iklan dia sangatlah annoying ya.Tak suka iklan tapi nak beli premium tak mampu lol

Feel free to share your favourite playlist :) Comment down below